Hoe gaan we te werk?

Voor dat de ontruiming plaatsvind is er meerdere malen contact. Op die manier kunnen we precies volgens uw wensen handelen. Achteraf nemen we altijd nog contact op om de werkzaamheden goed af te ronden en te horen hoe de service is bevallen.

Contact

U kunt via onze site – telefoon nummer direct een afspraak inplannen voor een bezichtiging op locatie. Ook zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wij spreken bij voorkeur af op de betreffende locatie. Dit kan door heel Nederland dankzij onze landelijke dekking. Uiteraard begrijpen wij dat er vaak haast is geboden, dus wij kunnen op korte termijn langs komen.

Offerte

Samen met u nemen wij de werkzaamheden door waarbij we uw wensen bespreken. Dit houdt in hoe we te werk gaan, hoe en waar we dit afvoeren en hoe we de ruimtes achter laten. Wij denken altijd met u mee, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U ontvangt van ons dezelfde dag nog een offerte waarin de afgesproken werkzaamheden duidelijk staan omschreven en een duidelijke eindprijs staat opgenomen.

Akkoord

Wij begrijpen dat u eerst uw persoonlijke en spullen van waarde uit wil zoeken voordat wij kunnen beginnen met ontruimen. wij beginnen pas als u daar klaar voor bent. Dit gaat altijd in goed overleg.

Is er echter spoed vereist, dan kunnen wij binnen 1 werkdag bij u aan de slag, ook in het weekend.

Oplevering

Na afronding van de werkzaamheden doen wij met u een eindcontrole. Mocht u niet in staat zijn om bij de eindcontrole aanwezig te kunnen zijn, kunnen wij voor u de oplevering aan de verhuurder of makelaar regelen.

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met ons, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Wij nemen al het werk en zorgen uit handen en garanderen 100% oplevergarantie.

Ontruiming Gelderland

Ontruiming Gelderland is ook werkzaam buiten de regio.

Zutphensestraat 83
6971 EH Brummen
06-27823376
info@ontruiminggelderland.nl

Neem contact met ons op